2013. június 3., hétfő

Fahéjas csokis keksz



Fahéjas keksz már megint, de most egy csokis változatban. Egyből dupla adagot készítettem, így két tepsivel 60 db kekszem lett, ami sütés után fél órával már csak 1 tepsinyi sorakozott a konyhában, annyira ízlett a gyerkőcöknek.


Hozzávalók:
(egy adag)
200gr liszt
75gr barnacukor
¼ tk só
1 ek fahéj
80gr csokoládé (fehér és étcsoki vegyesen)
1 tojás
100gr vaj

Elkészítés:
Az összes hozzávalókból egy könnyen formázható tésztát gyúrtam. Sütőpapírral kibélelt tepsire diónyi gombócokat formáztam, majd formázóval (esetleg villával) kilapítottam.
Sütőt előmelegítettem 180°-ra és 15-20 percig sütöttem.

2 megjegyzés:

  1. Én is hasonlót készítettem a hétvégén, csak csoki nem került bele. Következőkor majd ez a recept alapján készítem el. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki, nálunk nagyon gyorsan elfogyott, a kétféle csoki meg feldobta rendesen :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...