Fahéjas
keksz már megint, de most egy csokis változatban. Egyből dupla adagot
készítettem, így két tepsivel 60 db kekszem lett, ami sütés után fél órával már
csak 1 tepsinyi sorakozott a konyhában, annyira ízlett a gyerkőcöknek.
Hozzávalók:
(egy adag)
200gr liszt
75gr
barnacukor
¼ tk só
1 ek fahéj
80gr
csokoládé (fehér és étcsoki vegyesen)
1 tojás
100gr vaj
Elkészítés:
Az összes
hozzávalókból egy könnyen formázható tésztát gyúrtam. Sütőpapírral kibélelt
tepsire diónyi gombócokat formáztam, majd formázóval (esetleg villával)
kilapítottam.
Én is hasonlót készítettem a hétvégén, csak csoki nem került bele. Következőkor majd ez a recept alapján készítem el. :)
VálaszTörlésPróbáld ki, nálunk nagyon gyorsan elfogyott, a kétféle csoki meg feldobta rendesen :)
Törlés