2013. április 27., szombat

Hagymás paprikás rántotta, ahogy én szeretem




Rántottát készítettem ezúttal magamnak reggelire, ugyanis a kicsi lánykám csak simán eszi, mindenféle zöldség nélkül. A fiam hagymával szereti, a kicsinek mindegy mindenevő, míg apa nem igazán szereti.
No, szóval én pedig minden földi jóval. A tetejére pedig ketcup-öt csurgatok. Tudommm extrém, de volt egy általános iskolai barátosnőm Kátya nála ettem először és azóta csak így tudom megenni, a párom mindig fintorog J


Hozzávalók:
3 tojás
1 paprika karikára vágva
1 fej lilahagyma felszeletelve
medvehagyma, ízlés szerint (3-4db)
2 szelet sajt
ketcup
2ek olaj
só, bors

Elkészítés:
Felforrósítom az olajat, beleteszem a felszeletelt hagymát és paprikát, enyhén megsózom, párolom. Rádobom az apróra vágott medvehagymát, átforgatom, majd felöntöm a felvert tojással, amit sóztam-borsóztam. Kavargatva átsütöm, de kissé lágyra hagyom, én úgy szeressem. Lehúzom a tűzről, belekeverem a sajtot, tálalom, a tetejét ketcuppel dekorálom.
Egyszerű és nagyszerű reggeli étek.
Ja és van annál jobb, mint napsütéses reggelen kint ülni a teraszon egyedül nyugiban megreggelizni?
Szerintem nincs :) Mondja ezt egy 3 gyerekes anyuka :))


2 megjegyzés:

  1. Már nagyon ügyes voltál:)- és hát reggelizni a teraszon,nagyon jó dolog, élvezni a napfényt, akár egy jó kávé mellett is.

    VálaszTörlés
  2. Ó igen az élet apró örömei :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...