Az előző
rizottóm mellől maradt meg 4 csirkecombom. Kaptam apró szemű gyönyörű fehér
csiperkegombát, nosza akkor tejszínes gomba. DE volt itthon baby spenótom is,
azt is tettem bele pár levélkét. Nem rontotta el, sőt…
Hozzávalók
Sült csirke
(esetemben maradék)
500gr gomba
1 fej hagyma
1ek olaj
3 gerezd
fokhagyma
pár levélke
baby spenót
só, bors
1dl tejszín
A
felaprított hagymát puhára pároltam az olajon. Addig felszeleteltem a gombát,
majd a hagymához adtam. Együtt pároltam őket kb 10 percig, amíg a gomba
megpuhul, de még roppanós. Közben a csontról lefejtettem a húst és apró csíkokra
vágtam, mehetett a gombára a spenóttal együtt, átsütöttem őket, felöntöttem
tejszínnel, rottyant egyet és már kész is lett.
Tésztával
tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése