2013. szeptember 23., hétfő

Paradicsomsaláta


Amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el is fogyott.
Nagyon finom lucullus paradicsomot kaptunk, éjjel-nappal azt ettük. Ez is abból készült.

Hozzávalók:
8 db paradicsom
4 kisebb fej vöröshagyma

3 ek olivaolaj
3ek fehérborecet
1 ek balzsamecet
só bors, pici cukor
medvehagyma (elhagyható)



A paradicsomokat és a vöröshagymákat vékonyan felszeleteltem, majd ízlésesen elrendeztem.  Kikevertem az öntetet, majd tálalásnál ráöntöttem a salátára.  Előbb nem tanácsos, mert a paradicsom levet eresztene. Szárított medvehagymával szórtam meg.

Magában vagy bármilyen húsos ételhez kitűnő kísérő! Egészségetekre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...