Maradék
hasznosítás céljából készült.
1 kis csirke + leves, hozzákeverve a rizshez,
kell ennél több?!
Hozzávalók:
1 sült
csirkemell (apró darabokra vágva)
0.5 liter
húsleves,
2 újhagyma
só, bors
50gr. vaj
100gr.
reszelt sajt
Elkészítés:
Maradék sült
csirkét és húslevest hasznosítottam.
Kevés olajon
megfuttattam a rizst, rádobtam az újhagymát, majd fokozatosan felöntöttem a
húslevessel. Közben kitartóan kevergettem. Sóval, borssal ízesítettem (picit
még elviselt) A végén (kb.25 perc) hozzáadtam a csirkedarabokat, majd belekevertem
egy kis darab vajat, meg egy kevés reszelt sajtot, lefedtem 5 percre és már
ettük is. Nem is maradt belőle egy szem sem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése